Marti, 10 Decembrie 2024

Spitalul Bolintin


Spitalul Orasenesc Bolintin Vale, este amplasat in zona de nord a judetului Giurgiu. Profilul de activitate al spitalului este asistenta medicala spitaliceasca continua si de zi pentru pacienti de tip acut si asistenta medicala ambulatorie specialitati clinice si paraclinice, deservind o populatie de circa 90 mii locuitori, dispersati pe raza a 15 localitati. Regimul de lucru este de 24 ore/zi, 365 zile/an.

Procedura urgente cardio majore si arsi

 

SPITALUL ORASENESC BOLINTIN VALEJUDETUL GIURGIU

Oras Bolintin Vale, Str.Intrarea Republicii nr .5

Tel/fax 0246 273049, 0246 273535;e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. website : spitalulbolintin.ro / www.spitalulbolintin.ro

Data 14.11.2011

 

PROCEDURA PENTRU ASIGURAREA ASISTENTEI DE URGENTA PENTRU URGENTE CARDIOVASCULARE MAJORE SIPACIENTI CU ARSURI GRAVE REALIZATA IN CONFORMITATE CU DISPOZITIA MINISTERULUI SANATATII Nr.RA 1947/ 09.11.2011

Prezenta dispozitie se refera la toate camerele de garda, care vor raporta laCentrul Operativ pentru Situatii de Urgenta, tel. 021-30.72.614;IC – 0119449 in termen de 15 minute de la stabilirea diagnosticului, orice caz de Infarct Miocardic Acut ( STEMI),si managementului unitatii prin medicul coordonator de garda.

1. Pentru fiecare caz de Infarct Miocardic Acutdiagnosticat, personalul de la camerele de garda are obligatia ca in termen de 10 minute de la stabilirea diagnosticului de Infarct Miocardic Acut ( STEMI) sa se conecteze cu centrul regional si sa se consulte cu privire atat laconduita terapeutica cat si la necesitatea efectuarii unui transfer catre o unitate medicala specializata in care pacientul poate beneficia de tratament de reperfuzie conform recomandarilor MS si a ghidului de practica publicat.

2. In cazul in care se suspicioneaza diagnosticul de Disectie Acuta de Aorta, personalul de la camera de garda are obligatia sa informeze CentruOperativ pentru Situatii de Urgenta din cadrul MS la numerele de telefonde mai sus, asupra conduitei terapeutice instituite si/sau transferul pacientului catre o unitate medicala specializata.

3. Toate cazurile de arsurise vor raporta incontinuare catreCentrul Operativpentru Situatii de Urgenta din cadrul MS conformdispozitiilor legale si ghidurilor ce v-au fost transmise anterior.

4. Transferurile ce facobiectul acestei dispozitii se vor efectuacu respectarea Ordinului MSnr.1091 din 7 septembrie 2007, privind“ aprobareaprotocoalelor de transfer interclinic al pacientului critic”.

5. Toate cazurile de IM care sufera intarzieri nejustificate pana la aplicarea tratamentului de reperfuzie, precum si toate cazurile de arsuri care sufera intarzieri nejustificate pana la transferulcatre un centru specializat, vor face obiectul unor verificari si analize amanuntitedin partea DSP si a conducerii unitatii, acestea din urma avand obligatia de a transmite in scris rezultatele analizei si masurile recomandate in termen de 48 de ore.

6. DSP si Conducerea Spitalului vor asigura implementareaprocedurii in termen de 48 de ore de la data emiteri.

7. Personalul de serviciu din cadrul Centrului Operativ pentru Situatii de Urgenta are urmatoarele obligatii:

  1. Sa tina in evidenta cazurile anuntate
  2. Sa monitorizeze modul in care aceste cazuri sunt rezolvate in conformitate cu recomandarile MS
  3. Sa sprijine unitatile sanitare in rezolvarea transferului interclinic si a primirii pacientului in unitatile medicale specializate in cazul in care unitatile sanitare respective intampina dificultati in transferul pacientului.
  4. Sa raporteze subsecretarului de stat problemele deosebite care nu pot fi solutionate la nivelul Centrului operativ pentru Situatii de Urgenta.

MANAGER

DR.HORHOTA LUCIAN

Medic primar ATI

DIRECTOR MEDICAL

DR. CURSARU LAURENTIU

Medic primar Obstetrica-Ginecologie

 

Internare interventii chirurgicale/nasteri

Este necesar un repaus alimentar si de lichide de minim 6 ore de la momentul programarii interventiei dumneavoastra. Internarea in spital se va realiza inainte cu 2 ore...
Vezi mai multe...

Contact spital

Folosiţi formularul de contact pentru a afla orice informaţie doriţi să aflaţi. Veţi fi contactat(ă) cât mai curând posibil cu toate detaliile solicitate de către dumneavoastră...
Vezi mai multe...